O nama

Bavimo se proizvodnjom 100% prirodne kozmetike - Melem Lektara

Pune četri godine pažljivo biramo sirovine, vodeći računa da budu prirodne i iz organske proizvodnje. Svaka sirovina u našim proizvodima služi svrsi, a naši proizvodi su antialergijski, nežni i pogodni za osobe sa osetljivom kožom.

 

Danas sve više ljudi postaje svesno značaja prirodne kozmetike za negu tela, lica i kose. To je razlog zbog kojeg smo mi osnovali našu kompaniju, koja se bavi proizvodnjom 100% prirodne kozmetike. Naši proizvodi se sastoje samo od prirodnih sastojaka i ne sadrže štetne hemikalije koje mogu oštetiti vašu kožu, telo i kosu.

 

Svaki proizvod se pažljivo priprema u malim serijama kako bi se osigurao njegov kvalitet i svežina. Naša misija je da svima ponudimo prirodnu kozmetiku koja će pomoći u održavanju lepote i zdravlja vaše kože, kose i tela.

Naša misija

Naša misija je da ponudimo prirodne i organske proizvode za negu tela koji će pomoći ljudima da se osećaju dobro u svojoj koži, bez obzira na to kakve promene na koži imaju. Želimo da našim proizvodima pružimo rešenje za razne kožne probleme. Smatramo da je važno da se naši proizvodi mogu koristiti bez rizika od štetnih hemikalija.

Naša filozofija

Naša filozofija je da se priroda brine o nama i mi se brinemo o njoj. Koristimo samo sirovine koje su dostupne u našoj zemlji i vodimo računa o tome da su one proizvedene na ekološki način. Naši proizvodi su 100% prirodni i organski, bez trunke hemije. Verujemo u to da se lepota može postići bez upotrebe hemikalija i da je priroda dovoljna za negu naše kože i kose. 

Naša vizija

Naša vizija je da postanemo vodeća kompanija u Srbiji u proizvodnji prirodne kozmetike, koja će biti prepoznata po kvalitetu proizvoda i ljubavi prema prirodi. Želimo da našim proizvodima pružimo najbolje rešenje za negu kože i kose, a da pritom ne narušavamo prirodnu ravnotežu. Želimo da naša vizija postane deo života svih naših klijenata.

Utisci korisnika

100% prirodni

Svi naši proizvodi su napraljveni od 100% prirodnih sastojaka

Bez štetnih hemikalija

Naši proizvodi ne sadrže bilo koju štetnu hemikaliju

100% veganski

Svi naši proizvodi su veganski i nisu testirani na životinjama

Sertifikat Firma od poverenja